RapidMiner 9.7 is Now Available

Lots of amazing new improvements including true version control! Learn more about what's new here.

CLICK HERE TO DOWNLOAD

Error when trying to use automatic system construction on studio 9.2

MarlaBotMarlaBot The Friendly RapidMiner Dog BotAdministrator, Moderator, Employee, Member Posts: 57  Community Manager
edited October 2019 in Help
A RapidMiner user wants to know the answer to this question: "Hey, I am trying to launch automatic system construction but I get the following error message: "java.lang.NULLPointerException" I am using Windows 10. Maybe somebody knows what's the issue here? Attaching the XML below. Thanks."

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><process version="9.2.001"> <context> <input/> <output/> <macros/> </context> <operator activated="true" class="process" compatibility="9.2.001" expanded="true" name="Process"> <parameter key="logverbosity" value="init"/> <parameter key="random_seed" value="2001"/> <parameter key="send_mail" value="never"/> <parameter key="notification_email" value=""/> <parameter key="process_duration_for_mail" value="30"/> <parameter key="encoding" value="SYSTEM"/> <process expanded="true"> <portSpacing port="source_input 1" spacing="0"/> <portSpacing port="sink_result 1" spacing="0"/> </process> </operator> </process>
Tagged:

Answers

  • sgenzersgenzer 12Administrator, Moderator, Employee, RapidMiner Certified Analyst, Community Manager, Member, University Professor, PM Moderator Posts: 2,933  Community Manager
    hi @MarlaBot that process you posted is completely blank :smiley:
Sign In or Register to comment.