RapidMiner 9.7 is Now Available

Lots of amazing new improvements including true version control! Learn more about what's new here.

CLICK HERE TO DOWNLOAD

Not getting an output after running some process on Server

Zlatan95Zlatan95 Member Posts: 11 Newbie
edited June 2019 in Help
Hello,
After i run some process on Server (making some modification on a dataset and then save it on the server Repository using the Store Operator), I waited for long hours and not getting any output.
What could be the problem or the mistake i made ?
Can we see the progress of the process execution from the RM Studio ?

Best Answer

Answers

  • David_ADavid_A Administrator, Moderator, Employee, RMResearcher, Member Posts: 231  RM Research
    Hi,

    did you check on the Executions tab at the server web view if the process finished correctly (see screenshot below)?
    A typical error when switching a process from Studio to Server is that the paths to files and other processes are not changed to a relative path and so can't be resolved in the Server context.


    Zlatan95
  • Zlatan95Zlatan95 Member Posts: 11 Newbie
    Hi,
    The server is not on my localhost, i have only the adress of the server, so how can i access it to see the executions tab ? 
  • David_ADavid_A Administrator, Moderator, Employee, RMResearcher, Member Posts: 231  RM Research
    Just copy the address in a browser (e.g., http://192.168.0.1:8080/) and then log in with the same credentials you enter in Studio.

    Zlatan95
  • Zlatan95Zlatan95 Member Posts: 11 Newbie
    Hi David,
    the adress is : "partnersrv.rapidminer.com:8080/"
    I tried it several times but every time i get : This site can’t be reached.
Sign In or Register to comment.