RapidMiner 9.7 is Now Available

Lots of amazing new improvements including true version control! Learn more about what's new here.

CLICK HERE TO DOWNLOAD

Process still executing on RM Server

spruspru Member Posts: 3 Learner I
I'm trying to run a sample process on RM server - I connected to the remote system and copied a sample process to a folder in the AI Hub repo. Changed the data read operators to read from the AI Hub repo, and then clicked on Run Process on AI Hub.
Logging in to the admin console in the server, I see the process is still executing... for the last 12 hours. It takes hardly a couple of seconds on Studio. I stopped the previous executions and tried to fetch logs but it says "failed to fetch process execution logs".
Tagged:

Best Answer

  • spruspru Posts: 3 Learner I
    Solution Accepted
    Hadn't created any JobAgents during installation!

Answers

  • aschaferdiekaschaferdiek Employee, Member Posts: 36   RM Engineering
    Hi. Could you provide the server log files: server.log and the Job Agent logs?
  • spruspru Member Posts: 3 Learner I
    Can't find JA logs...
    (RM Server 9.6, Studio 9.7)
  • aschaferdiekaschaferdiek Employee, Member Posts: 36   RM Engineering
    edited June 26
    Thanks. The JobAgent logs would still be useful. If you use the embedded/bundled JobAgent, they are in the rapidminer-server-home directory under job-agent-home/log.

    Can you try to update your Server to 9.7.1 an see if the problem still exists?
Sign In or Register to comment.