RapidMiner 9.8 Beta is now available

Be one of the first to get your hands on the new features. More details and downloads here:

GET RAPIDMINER 9.8 BETA

Datasset

siminlove501siminlove501 Member Posts: 10 Newbie
I have a database that is for the stock market, which I draw based on the date and price of the chart, but in some places the market is closed and on that date my chart is interrupted because I do not have a record in my database that day. Solve?

Answers

  • mschmitzmschmitz Administrator, Moderator, Employee, RapidMiner Certified Analyst, RapidMiner Certified Expert, University Professor Posts: 2,636  RM Data Scientist
    i do not understand the problem you have with this? Isnt this exactly what you expect?

    Best,
    Martin
    - Head of Data Science Services at RapidMiner -
    Dortmund, Germany
  • siminlove501siminlove501 Member Posts: 10 Newbie
    mschmitz 
    I have a series diagram when I draw my diagram is not drawn well because I do not have the information of some dates, that is, from 16-2-2020 to 18-2-2020, the record is not 17-2-2020, because My diagram is not drawn continuously
  • siminlove501siminlove501 Member Posts: 10 Newbie
    mschmitz 
    i dont speak english good can you help me 
    من یک دیتاستی دارم که برای بورس هست که بر اساس تاریخ و قیمت بسته شده سهم نمودار رسم می کنم  اما یکسری از جاها بازار بسته هست و در آن تاریخ نمودار پیوسته من قطع می شود زیرا رکوردی در آن روز در دیتاستم ندارم چگونه این مشکل رو حل کنم؟
    sara20
  • sara20sara20 Member Posts: 110   Unicorn
    edited July 17
    @siminlove501

    سلام وقت بخیر
    من در مقاله اخیرم دقیقا مشکل شما را داشتم اما یا باید از دیتای دیگری که در آن تاریخ دارید صرف نظر کنید یا در این تاریخ صفر در فایل خود قرار دهید چون بورس در این تاریخ ها فعالیتی نداشته است پس منطقی ترین حالت یا صرف نظر کردنه یا قرار دادن صفر هست
    لطفا اگر در این زمینه سوالی داشتید ایدی بنده را در متن قرار دهید خوشحال میشم بتونم کمکی انجام بدم <3<3<3
    موفق باشید
    سارا
    sethsj
  • siminlove501siminlove501 Member Posts: 10 Newbie
    sara20 
    سلام وقت بخیر عالی
    لطفا میفرمایید که از کدوم تکنیک و ابزار برای اینکار در راپیدماینر استفاده کنم؟
  • siminlove501siminlove501 Member Posts: 10 Newbie
    لطفا میفرمایید که از کدوم تکنیک و ابزار برای اینکار در راپیدماینر استفاده کنم؟
    sara20 

  • sara20sara20 Member Posts: 110   Unicorn
    edited July 17
    منظورتون بابت گداشتن صفره؟
     اگر اکسل دارین با دستور راحت میتونید جاهای خالی با صفر پر کنید
  • siminlove501siminlove501 Member Posts: 10 Newbie
    sara20
    اکسل که دارم ولی میخواستم با راپیدماینر سریع اینکارو انجام بدم اگر با اکسل هم می شود راهکار رو بهم می گید ممنون
  • siminlove501siminlove501 Member Posts: 10 Newbie
    sara20
    برای من اصلا با چشم مشخص نیست و اینکه کلا اون رکورد وجود نداره یعنی از تاریخ 220203 یهو اطلاعات 20200207  اطلاعاتش در دیتاست درج شده

  • siminlove501siminlove501 Member Posts: 10 Newbie
    20200203
    20200207
  • sara20sara20 Member Posts: 110   Unicorn
    edited July 17
    تاریخارو لطفا واضح بنویسید. نیازی نیست با چشم جاهای خالی دیده بشه لطفا به لینکی که فرستادم مراجعه کنید در کمتر از 2 دقیقه کل فایل میتونید از طریق اون
    لینک ویرایش کنید

    اگر بخش زیادی از اطلاعاتتون نیست اون دیگه نمیشه کاریش کرد ولی اگر مثلا در طول 1 ماه چند روز از دیتا نباشه میتونید بجاش صفر بذارید
    sethsj
Sign In or Register to comment.