I updated my Rapid miner today but now even after saving the processes it does not show them .

KhushiKhushi Member Posts: 3 Newbie
I updated my Rapid miner today but now even after saving the processes it does not show them when I restart my software again.

Answers

  • BalazsBaranyBalazsBarany Administrator, Moderator, Employee, RapidMiner Certified Analyst, RapidMiner Certified Expert Posts: 799 Unicorn
    Hi! 

    Probably it's just the panel layout that got messed up. Please click on "Restore default view" in the View menu to restore it.

    If this doesn't work, please send a screenshot.

    Regards,
    Balázs

  • KhushiKhushi Member Posts: 3 Newbie
    This is what it shows when i open a previously saved process.

    o
  • mschmitzmschmitz Administrator, Moderator, Employee, RapidMiner Certified Analyst, RapidMiner Certified Expert, University Professor Posts: 3,249 RM Data Scientist
    Hi,
    can you please check that this process exists?
    BR,
    Martin
    - Head of Data Science Services at RapidMiner -
    Dortmund, Germany
  • KhushiKhushi Member Posts: 3 Newbie
    i had saved the process but when i restarted the software i got this error message
  • mschmitzmschmitz Administrator, Moderator, Employee, RapidMiner Certified Analyst, RapidMiner Certified Expert, University Professor Posts: 3,249 RM Data Scientist
    It just claims that the process does not exist. So did you check if it exists?
    - Head of Data Science Services at RapidMiner -
    Dortmund, Germany
Sign In or Register to comment.