Options

"Error on Apply Model"

aksinhaaksinha Member Posts: 1 Contributor I
edited June 2019 in Help
I receive the following error when I apply the model to the testing data set.  The testing data consist of same attributes as the training data.

SEVERE: java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: DataRow: table index 407 of Attribute initiator is out of bounds.

Please guide.
Tagged:

Answers

  • Options
    Marco_BoeckMarco_Boeck Administrator, Moderator, Employee, Member, University Professor Posts: 1,996 RM Engineering
    Hi,

    would it be possible to upload your processes and the minimal amount of data you use for both wich produces the error (you can PM me if you don't want to post the data publically), so we can see what's causing it? I've never come across this one, and I cannot reproduce it.

    Regards,
    Marco
  • Options
    flceaflcea Member Posts: 2 Contributor I
    Hi

    I'm having the same problem and i can't figure the solution. Is there any chance that i can send you my xml and data ??

    Greetings (sorry for my english.. not a native speaker)

    F
  • Options
    Marco_BoeckMarco_Boeck Administrator, Moderator, Employee, Member, University Professor Posts: 1,996 RM Engineering
    Hi,

    please file a bugreport here and include data and the process.

    Regards,
    Marco
  • Options
    flceaflcea Member Posts: 2 Contributor I
    ok

    i'll do it. I don't know how the process work... how can i get some feedback ??

    Thanks a lot for the help !

Sign In or Register to comment.